2310 77 69 69     info@agelopoulosgroup.gr

νομική προστασία

Κάθε επαγγελματίας οφείλει να διασφαλίσει πως τίποτα δεν θα διαταράξει την φήμη και τα συμφέροντά του. 
Σε μια αβέβαιη οικονομία, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό χώρο, είναι περισσότερο από αναγκαία η σιγουριά που παρέχει το συμβόλαιο νομικής προστασίας. 
Απλήρωτες οφειλές, συκοφαντία, εργατικές διαφορές, ζημιές ή κλοπή εμπορευμάτων, εγγράφων ή πνευματικής ιδιοκτησίας είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα την επιχείρησή σας ή εσάς ως επαγγελματία. Η ασφάλεια νομικής προστασίας είναι η λύση σε αυτά αλλά και πολλά άλλα προβλήματα ή απρόοπτα που μπορούν να θίξουν τα έννομα συμφέροντά σας.
Με την ασφάλιση νομικής προστασίας μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον δικηγόρο που επιθυμείτε για τον χειρισμό της υπόθεσής σας ή να εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους νομικούς της ασφαλιστικής εταιρίας.

Προσφέρουμε αποτελεσματικά προγράμματα νομικής προστασίας επαγγελματιών σε προσιτές τιμές και τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες.
 

Η νομική προστασία απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα του, που θέλει να νιώθει ασφάλεια για το μέλλον!
Αν είστε ιατρός μπορείτε να βρεθείτε εκτεθειμένος στο ενδεχόμενο κάποιου ιατρικού λάθους ή σε σύγκρουση με κάποιον ασθενή για τον τρόπο θεραπείας του που μπορεί να βλάψει τη φήμη σας, αν είστε λογιστής μπορεί να κληθείτε να λογοδοτίσετε στον πελάτη ή το κράτος για τα έγγραφα που υπογράφετε με την ιδιότητά σας, αν ανήκετε στα σώματα ασφαλείας μπορείτε να κατηγορηθείτε για παράβαση καθήκοντος, αν είστε οδηγός μπορεί να εμπλακείτε σε τροχαίο δυστύχημα. Όποιο και αν είναι το επάγγελμά σας είστε εκτεθειμένοι σε μια σειρά από κινδύνους. Η νομική υποστήριξη που σας παρέχει το συμβόλαιο νομικής προστασίας σας δίνει την βεβαιότητα πως ότι και αν συμβεί θα μπορείτε να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

ασφάλιση μεταφορών

Η μεταφορά εμπορευμάτων είναι η καρδιά πολλών επιχειρήσεων. Η ασφαλής και έγκαιρη μετακίνησή τους είναι αυτή που κάνει τη διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημίας. Η διακίνηση εμπορευμάτων κρύβει πολλούς κινδύνους και η ασφάλιση των μεταφερόμενων φορτίων είναι απαραίτητη σε όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το εμπόριο. 
Το συμβόλαιο ασφάλισης μεταφορών σας καλύπτει από κάθε απρόβλεπτο γεγονός ή πιθανή φυσική ζημία ή ατύχημα ή απώλεια κατά την φόρτωση/εκφόρτωση ή μεταφορά. 
Οποιο και να είναι το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιείτε για τη μετακίνηση των προϊόντων σας εμείς σας δίνουμε τη βεβαιότητα που χρειάζεστε για να κοιμάστε ήσυχοι.

Οι ασφάλειες Αγγελόπουλου προσφέρουν άμεσες και εγγυημένες λύσεις προσφέροντάς σας την κατοχύρωση που χρειάζεστε.
 

Παρέχουμε

01 σφαλιστικά πακέτα για μεταφορά εμπορευμάτων για συγκέκριμενη μεταφορά που καλύπτει το διακινούμενο εμπόρευμα απο την φόρτωση μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στον προρισμό του ανεξάρτητα από την χρονική διάρκεια του ταξιδιού

02 ολοκληρωμένα προγράμματα για την ασφάλιση εισαγωγών/εξαγωγών με ετήσια συνήθως διάρκεια ώστε να διασφαλίσετε πλήρως όλες τις διακίνήσεις που θα συμβούν στο διάστημα αυτό

03 άμεση έκδοση του συμβολαίου σας και ανοιχτή γραμμή υποστήριξης και επικοινωνίας

 

ασφάλιση καταστήματος

Αν διαθέτετε κάποιο κατάστημα, ήδη γνωρίζετε πόσος κόπος, χρήματα και προσωπική προσπάθεια χρειάζονται για την λειτουργία του. Η ασφάλιση καταστήματος σας προστατεύει από ατυχίες και όλους αυτούς τους κινδύνους που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα ή να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια την λειτουργία της επιχείρησης.

Οι ασφάλειες ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ μελετούν τις ανάγκες σας και προτείνουν λύσεις ειδικές για το δικό σας κατάστημα ώστε να είστε καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

ασφάλιση καταστήματος από 75€ /έτος και επιπλέον 15% έκπτωση στο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας! 
 

Παρέχουμε

01 Άμεση έκδοση του ασφαλιστηρίου συβολαίου σας.

02 Δωρεάν παράδοση του συβολαίου στον χώρο σας ή ηλεκτρονική αποστολή του στο mail σας, έτοιμο προς εκτύπωση.

03 Ενημερώνουμε εγκαίρως τους πελάτες μας για την λήξη του συμβολαίου τους και για όλα τα νέα δεδομένα σχετικά με το συβόλαιο τους για να είναι πάντα καλυμένοι.

04 Σε περίπτωση ζημίας , συμμετέχουμε ενεργά στην διαδικασία αποζημιώσής σας.

05 Συγκρίνουμε πακέτα και καλύψεις των πιο αξιόλογων ασφαλιστικών εταιριών για να προτείνουμε την οικονομικότερη και βέλτιστη λύση.

06 Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης μέσω τηλεφώνου / skype / mail

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αντώνη Τρίτση 32
Εύοσμος  τ.κ. 562 24
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τηλέφωνο : 2310 77 69 69
Fax :  2310 55 90 90

τα γραφεία μας